top of page

Met spoed een elektricien nodig in regio Etten-Leur?  Bel ons:

Niets is vervelender dan plotseling geen stroom meer hebben thuis. 

Of u nu last heeft van kortsluiting, een brandlucht of de aardlekschakelaar die continu uitvalt. Ecolectrix staat dag en nacht voor u klaar en zorgt er voor dat de oorzaak van uw stroomuitval snel achterhaalt wordt. In 95% van de gevallen kunnen wij de storing meteen voor u oplossen. 

Geen torenhoge tarieven, maar heldere prijzen vooraf, daar houden wij van bij Ecolectrix.

Kortsluiting in plafond, opgelost door Ecolectrix.nl

Tarieven 24/7 storingsdienst

Voor het merendeel van onze opdrachten rekenen wij vaste tarieven. Ecolectrix houdt namelijk van openheid vooraf, zo weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Omdat storingen echter complex zijn en vaak pas ter plaatse bepaald kan worden wat er precies aan de hand is, rekenen wij daar als uitzondering met een vast uurtarief. Deze kosten zijn exclusief de eventuele benodigde materialen, avond/weekend-toeslag en reiskosten.

Standaardkosten
(ma - vr 08.00 - 18.00)

Uurtarief: € 60,- exclusief BTW, exclusief eventueel benodigd materiaal. Minder dan 1 uur werk? Ecolectrix hanteert een starttarief van €60,- excl. BTW

Avond / Weekendtarief
(na 18:00 tot 08:00)

In de avond, 's nachts en in het weekend hanteren wij een toeslag van € 180,-, excl. BTW naast de standaardkosten

Reiskosten

Ecolectrix hanteert geen dure voorrijkosten, maar een reële kilometervergoeding van €0,35 per kilometer, en dat enkel als u meer dan 20 kilometer vanaf Etten-Leur woont. Geen torenhoge tarieven, maar nette prijzen. De klant tevreden? Dan zjin wij dat ook! 

bottom of page