top of page

Elektra-aanleggen

Als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht, moet er natuurlijk elektra aangelegd worden. Ook in uw huidige woning komt het vaak voor dat er extra elektra aangelegd moet worden. Ecolectrix helpt u graag bij elke elektra-klus.

Elektricien op het werk
Elektricien op het werk

Waar wij op letten als wij elektra aanleggen

Als u elektra laat aanleggen door Ecolectrix kunt u er van uitgaan dat alles veilig en vakkundig gebeurd. Stroom is een essentieel deel van uw huisinstallatie en wij nemen geen risico als het gaat om de installatie hiervan. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw elektrische installatie veilig en betrouwbaar is. Door te werken volgens de NEN1010- en NEN3140 normen kunnen we de risico's op elektrische gevaren zoals kortsluiting, oververhitting, brand en elektrocutie tot een minimum beperken. Zo kunt u er als klant vanuit gaan dat uw huisinstallatie veilig en betrouwbaar is, zelfs op de momenten dat u de meeste stroom verbruikt.

Zelf stroom aanleggen of laten aanleggen door Ecolectrix?

Het zelf aanleggen van elektriciteit, zonder dat u elektricien bent, raden wij bij Ecolectrix af. Waarom? Omdat elektriciteit gevaarlijk kan zijn als er niet op de juiste manier wordt gehandeld. Heeft u zelf bijvoorbeeld wel eens stopcontacten geplaatst die het vervolgens niet deden of kortsluiting gaven? Een verkeerde installatie aansluiten kan leiden tot kortsluiting, storingen, elektrische schokken en zelfs oververhitting/brand.

Met onze expertise, kunt u er zeker van zijn dat het aanleggen van elektriciteit op een veilige en juiste manier wordt uitgevoerd. Met onze kennis weet u zeker dat uw stopcontacten, lichtschakelaars, lampen, bedrading, installatiegroepen en andere aansluitingen goed zullen werken zonder dat er een groep overbelast word of er andere problemen ontstaan. Voor elke elektra-klus, groot of klein staan wij voor u klaar!

De elektriciteitsdoos controleren
bottom of page