top of page
Elektricien ' s benodigdheden

Ecolectrix, uw lokale Elektricien in Etten-Leur

Elektricien Etten-Leur nodig?

Wij helpen u graag bij al uw elektra-werkzaamheden

www.ecolectrix.nl is Install Q erkend installateur

✔ 20+ jaar ervaring ✔ Vaste tarieven ✔ Google review score: 4.9/5.0! Uitstekende service.

✔ 24/7 Storingsdienst ✔ Installatie binnen 14 dagen! Geen voorrijkosten 20 km rondom Etten-Leur

Onze elektra werkzaamheden in Etten-Leur en omgeving:

Enkele van onze reviews: 

Ger Brands, Etten-Leur:

''Goede afspraak vooraf, financieel aantrekkelijk. Deskundig de meterkast vervangen, netjes de 3-faseleiding naar de keuken gelegd en de inductiekookplaat aangesloten. Geduldig, als de klus uitloopt en niet weg, voordat alles perfect werkt.''

Vincent van Velzen, St-Willebrord:

''Stephan van Ecolectrix heeft bij ons thuis de groepenkast omgebouwd van 1 naar 3 fase omdat we een nieuw fornuis willen.
Ook heeft hij een storing verholpen bij onze tuinverlichting.
Alles is heel professioneel en kundig verlopen. Goed contact voor het maken van afspraken.
Ook fijn om te zijn dat bij het opmerken van een onveilige situatie van ons oude fornuis er adequaat wordt gereageerd en er snel gehandeld word. 10/10
Zou Stephan zeker nogmaals benaderen.''

Jilke Visser, Etten-Leur:

''Uitstekende service. Meterkast aangepast en nieuwe groep aangelegd ter voorbereiding warmtepomp. Stephan is een professional die meedenkt in oplossingen. Kan hem iedereen aanbevelen.''


 lokale elektricien in Etten-Leur

AirBrush_20231228215514_edited.jpg

Zonnepanelen, laadpalen, de installatie van meterkasten, stopcontacten, renovatie van bedrading en thuisaccu’s. Allemaal zaken waarvoor je een ervaren elektricien nodig hebt. Met ruim 20 jaar ervaring weet ik, Stephan van Gelder, als vakkundige elektricien uit Etten-Leur, precies wat er nodig is om elke elektraklus te klaren. Daarom ben ik in april 2023 gestart met mijn eigen bedrijf Ecolectrix, met als missie het verduurzamen van woningen en bedrijfsgebouwen.

Over Ecolectrix; uw lokale elektricien in Etten-Leur

Ecolectrix is opgericht om hoogwaardige elektrische diensten te bieden met een focus op duurzaamheid. Wij streven ernaar om woningen en bedrijfsgebouwen energiezuiniger en milieuvriendelijker te maken door het aanbieden van geavanceerde elektrische oplossingen. Onze diensten omvatten:

  • Installatie van Zonnepanelen: Maximaliseer uw energiebesparingen door gebruik te maken van zonne-energie.

  • Laadpalen voor Elektrische Voertuigen: Zorg voor een efficiënte en betrouwbare laadoplossing voor uw elektrische voertuigen.

  • Meterkast Installatie en Renovatie: Moderniseer uw meterkast voor verbeterde veiligheid en capaciteit.

  • Stopcontacten en Bedrading: Verhoog de functionaliteit en veiligheid van uw elektrische installaties.

  • Thuisaccu's: Sla opgewekte energie op voor later gebruik en verhoog uw onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Het verhaal achter Ecolectrix

Ecolectrix werd in april 2023 opgericht door Stephan van Gelder met een duidelijke missie: het verduurzamen van woningen en bedrijfsgebouwen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de elektrotechniek weet Stephan precies wat nodig is om elke elektraklus te klaren. Als allround installateur elektra etten-leur kunnen wij u helpen bij alle elektra werkzaamheden. 
 

Lees meer over ons

Bent u benieuwd hoe Ecolectrix is ontstaan? U kunt het lezen in een artikel dat in januari 2024 is verschenen op Etten-Leur en Roosendaal Nieuws.nl: Je woning verduurzamen? Schakel Ecolectrix in voor je elektraklussen (nieuws.nl).


Contactinformatie

Heeft u een elektraklus of wilt u meer weten over hoe wij uw woning of bedrijf kunnen verduurzamen? Als installateur elektra in Etten-Leur kunnen wij u uitstekend helpen. 

Elektricien Etten-Leur: uw betrouwbare partner voor elektriciteitswerkzaamheden

Wij bieden als elektricien in Etten-Leur  professionele en kwalitatieve diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven.

U kunt bij ons terecht voor al uw elektra werkzaamheden. Neem een kijkje op onze dienstenpagina en/of neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Kosten elektricien Etten-Leur

Bent u benieuwd naar de kosten van een vakkundige elektricien in Etten-Leur?

Bij Ecolectrix, uw lokale elektricien in Etten-Leur,  hanteren wij vaste en voordelige tarieven. Indien gewenst komen wij vrijblijvend en kosteloos langs om uw opdracht te beoordelen. Vervolgens sturen wij u een offerte op maat voor uw elektra opdracht, zo bent u altijd zeker dat u de juiste prijs betaald voor uw elektra klus. Een offerte vooraf en geen verborgen kosten, wel zo prettig!

Elektricien offerte Etten-Leur 

Hoe gaat een offerte aanvraag in zijn werk bij Ecolectrix?

- Vul ons contactformulier in
- Wij nemen binnen 24 uur contact met u op
- Wij beoordelen uw situatie vrijblijvend bij uw woning. In sommige gevallen is beoordeling d.m.v. een foto van de situatie ook mogelijk

- U ontvangt uw offerte op maat van Ecolectrix, uw elektricien in Etten-Leur

bottom of page