Ervaringen van klanten

Rating: 4.1818181818182 sterren
11 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Natasja en Joey van Beers
3 maanden geleden

Via Nextdoor met Stephan van Electrix in contact gekomen omdat wij opzoek waren naar een elektricien uit de regio om stopcontacten buiten tegen de gevel te laten aanleggen. Het contact via de mail liep gemakkelijk en snel. De gemaakte afspraak om de situatie te bekijken verliep ook zoals afgesproken. En nu bleken we ook nog het geluk te hebben omdat er iemand tussenuit gevallen was, als het bij ons uitkwam Stephan de stopcontacten daardoor gelijk kon aanleggen. We hebben nu sneller dan verwacht stroom buiten! Wij zijn meer dan tevreden over Electrix en kunnen ook niet anders dan bij eenieder aandragen en aanraden.

Marco Lens
3 maanden geleden

Onze groepenkast is uitstekend vervangen. Ecolectrix had snel tijd en de offerte was erg scherp geprijst.Vriendelijke en ervaren monteur. Erg goede ervaring.

Nathalie & Pascal
4 maanden geleden

Ecolectrix heeft bij een ons een nieuwe meterkast geplaatst. We zijn van te voren goed geïnformeerd en erg tevreden over de prijs en kwaliteit die afgeleverd is. Zeker een aanrader!

Sylvia Billet
4 maanden geleden

Ecolectrix heeft heel vakkundig en snel een nieuwe groepenkast bij mij geïnstalleerd. Ik ben er zeer tevreden over. Voor eventuele andere electra klussen hoef ik niet meer verder te zoeken.

Ger en Lianne Brands
5 maanden geleden

Goede afspraak vooraf, financieel aantrekkelijk. Deskundig de meterkast vervangen, netjes de 3-faseleiding naar de keuken gelegd en de inductiekookplaat aangesloten. Geduldig, als de klus uitloopt en niet weg, voordat alles perfect werkt.

Roy
5 maanden geleden

Ecolectrix heeft voor ons werkzaamheden uitgevoerd met betrekking tot een SCOPE-10 keuring. De werkzaamheden zijn snel en zeer bekwaam gedaan. Daarnaast was de communicatie, prijs en service geweldig te noemen.

Hans Driessen
6 maanden geleden

Stephan heeft een nieuwe meterkast geplaatst.Keurig werk geleverd en zeer snel kunnen plaatsen. Voor al mijn elektra klussen hoef ik niet langer te zoeken. Prima en betrouwbare vakman. Over een tijdje mag hij zonnepanelen komen installeren. Ik ben erg tevreden.

Jessica
7 maanden geleden

Vriendelijk, goed advies en netjes werk geleverd. Kortom een vakman!

Ik raad Ecolectrix zeker aan.

Lenie van Doorn
8 maanden geleden

Na een foute keuze monteur 085 nummer ( ruim € 1300 euro armer voor 2 uurtjes), heeft Stephan alles nagekeken en ons verder geholpen. Niet alleen een prof in zijn vak, maar vooral eerlijk en dus geen ‘foute’ factuur. Zou dus ook iedereen hem aanraden en vooral nooit in paniek een 085 nummer bellen!!!